HAPPY ANNIVERSARY EUROPE
Нашата успешна Еразмус приказна
🇪🇸🇮🇹🇲🇰🇭🇷🇭🇺🇱🇹
„Финасиски и претприемачки вештини за активно граѓанство“мобилност која се реализира во Sevila Spania, Јуни 2019.
Името на училиштето е веќе добро познато меѓу европските училишта бидејќи заедно со нив креираме, создаваме, учиме и се дружиме во заедничките проекти кои успешно се реализираат. Нека ни е ЧЕСТИТ 9 МАЈ!

https://www.youtube.com/watch…