Сабота, Февруари 29, 2020
Текст

8-ми март

 Во видеото „ За да ги потсетиме на денот кој им е ним посветен ... (од ученичките) " е прикажана активност на час по информатика преку која учениците се стекнуваат со компјутерски вештини а продуктите се наменети за наставничките по повод 8ми март.

Видео - 8 ми Март

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 42 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija