Сабота, Февруари 29, 2020
Текст
активности активности ВИДЕО: Советување на родители

ВИДЕО: Советување на родители

Во продолжение погледнете го видео материјалот за советување на родители за оние ученици кои имаат слаби оцени или неоправдани изостаноци.

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 42 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija