Понеделник, Февруари 17, 2020
Текст
активности активности РАБОТИЛНИЦА СО УЧЕНИЦИТЕ ОД ПРВА ГОДИНА

РАБОТИЛНИЦА СО УЧЕНИЦИТЕ ОД ПРВА ГОДИНА

На ден 24.09.2019 г. во просториите на СОУ „Кузман Јосифоски – Питу“ беше одржана работилница на тема „Исхрана и здравје и физичка активност“ од страна на претставник од ЈЗУ Центар за јавно здравје - Прилеп.

 

2

 

 

 

Со работилницата беа опфатени учениците од 1 година. Целта беше подигање на свеста кај учениците за придобивките од здравата исхрана и секојдневното практикувањето на физичка активност.

3

Физичка активност + избалансирана исхрана = подобро здравје, здрава тежина и повеќе енергија

1

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 86 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija