Сабота, Февруари 29, 2020
Текст
активности Крводарителска Акција

ФОТО: Реконструкција на училиштето пред и потоа

Во продолжение можете да видете како изгледаа ПРЕД и ПОТОА ходниците во училиштето, канцеларијата на секретар ПРЕД и ПОТОА, кариерен центар ПРЕД и ПОТОА, наставничка канцеларија ПРЕД и ПОТОА, педагошка служба ПРЕД и ПОТОА, училници ПРЕД и ПОТОА.

ХОДНИЦИ ПРЕД И ПОТОА

           promena(5) promena(1)

КАНЦЕЛАРИЈА НА СЕКРЕТАР ПРЕД И ПОТОА

           slika(1) slika(2)

УЛИЛНИЦИ ПРЕД И ПОТОА

           1(1) 1(2)Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 55 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija