Петок, Август 23, 2019
Текст
активности Патрон Празник

Препознај, превенирај и примени мерки за насилство

Во текот на месец Април и Мај, нашето училиште беше дел од проектот „Препознај, превенирај и примени мерки за насилство“ во соработка со Коалицијата на младински организации СЕГА.

На учениците им беа поделени анкетни прашалници за насилството, потоа се водеше и мала дискусија со учениците за насилството како појава, видовите на насилство, како да се справат со насилството и сл. Опфатени беа околу 100 ученици од прва и трета година.

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 51 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija