Маркетинг план во соработка со АД Витаминка

Маркетинг планот на нашето училиште оучествуваше на он лајн натпреварот на МАССУМ кој се одржа во тешки и скоро невозможни услови. Сепак постигнат е добар успех со освојување на четвртото место. Голема благодарност до АД „Витаминка„ за соработката и поддршката. На натпреварот екипата од економско се претстави

Повеќе

HAPPY ANNIVERSARY EUROPE

Нашата успешна Еразмус приказна🇮🇹🇲🇰🇹🇷🇷🇴🇨🇿“CRITICAL THINKING” мобилност која се реализира во Анкара- Република Турција, Јануари 2020.Училиштето во последните неколку години покажува резултати, како на државно така и на меѓународно ниво, а за тоа сведочат наградите и проекти кои се реализираат.Нека ни е ЧЕСТИТ 9 Мај !

Повеќе

9 May is EUROPE DAY

HAPPY ANNIVERSARY EUROPEНашата успешна Еразмус приказна🇪🇸🇮🇹🇲🇰🇭🇷🇭🇺🇱🇹„Финасиски и претприемачки вештини за активно граѓанство“мобилност која се реализира во Sevila Spania, Јуни 2019.Името на училиштето е веќе добро познато меѓу европските училишта бидејќи заедно со нив креираме, создаваме, учиме и се дружиме во заедничките проекти кои успешно се реализираат. Нека

Повеќе

9 Мај – Денот на Европа

Често се запрашуваме  дали вредат сите жртви кои ги правиме во името на некоја повисока цел, дали вредат сите пари и материјални блага за кои неуморно се бориме, дали помалку граници значат поголема среќа. Многу животни мудрости ни ја откриваат тајната на убавината на живеењето. Единство. Обединсетост,

Повеќе