ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Учениците треба да ја следат наставата задолжително на следната адреса на google drive. На линкот секој ученик ќе може да си го најде класот и во класот сите предмети што ги изучува. Во очекување со нови инструкции за он лине настава следете ги моменталните информации на линкот.

Повеќе

ПОСЕТА НА ОСНОВЕН СУД ПРИЛЕП

Учениците од насоката Правен техничар во посета на Основен суд Прилеп по повод ‚‚Европскиот ден на граѓанската правда‚‚ .Идните судии, адвокати, нотари… се запознаа со условите на работа и ги посетија судниците во судот.

Повеќе

Натпревар лидер на струката

Кога теоријата и праксата низ четиригодишно стручно оспособување ќе обезбедат освојување на две први места, едно второ и едно трето на натпревар од државен карактер, гордоста не може да изостане. Горди сме на нашите ученици! А учениците се горди на стекнатите долготрајни знаења од областа на економијата,

Повеќе

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ !!!!

Почитувани ученици , Ако цел свет е во изолација тогаш можеме и ние да издржиме! Поради ситуацијата во која се наоѓаме и препораките кои ги добивме од Минстерството за образование и соодветните институции, а по предлог и идеја на дел од професорите и директорот на нашето училиште

Повеќе

Ден на Екологија

Да се грижиме за околината значи ѓубрето да го фрламе на одредено место, помалку возење на автомобили, по можност- велосипеди, да употребуваме еколошки неотровни средства за домаќинство, има и многу други што се неопходни да се допринесе за почиста околина и поздрава средина. Но, не отсекогаш било

Повеќе