Ден на Екологија

Да се грижиме за околината значи ѓубрето да го фрламе на одредено место, помалку возење на автомобили, по можност- велосипеди, да употребуваме еколошки неотровни средства за домаќинство, има и многу други што се неопходни да се допринесе за почиста околина и поздрава средина. Но, не отсекогаш било

Повеќе

Осми Март

Беше прилично обичен ден , мислам – петок. Две вредни девојчиња од Iѓ побараа да одвојам време за дополнителна настава и да им објаснам некои наводно „нејасни работи“ пред оценувањето кое беше закажано за часовоте во наредната седмица. Елена и Сибела немаа многу нејасни работи и не

Повеќе