СООПШТЕНИЕ ЗАЗАПИШУВАЊЕ НА УЧЕНИЦИ ВО ПРВА ГОДИНА ВО СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА ВО УЧЕБНАТА 2020/2021

Запишувањето во средните училишта во општина Прилеп ќе се реализира во термините 16, 17 и 18 јуни од 07 часот до 19 часот, а на 19 јуни од 07 часот до 13 часот. Запишувањето според протоколот на Министерството за образование и наука за упис на учениците оди

Повеќе

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА Во време кога државата се соочува со епидемијата од корона вирусот и Владата на најдобар начин се справува со ситуацијата срамота е меѓу учениците да се шират дезинформации. Секоја одлука што е донесена од страна на Владата е достапна за сите на страната на Влада

Повеќе