Голема благодарност до нашиот професор Методи Исков за муралот кој го разубави нашиот училишен двор.

Да се биде учител, наставник, професор е најблагородната, најубавата, но и воедно многу одговорна професија која подразбира посветување и одрекување. Посветување не само кон младата личност, но и кон секој кому му се потребни знаења и вештини. Постојана и посветена работа за подобрување на квалитетот во образовниот

Повеќе

ПРЕПОРАКИ ЗА ОДНЕСУВАЊЕ НА НАСТАВНИЦИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ ЗА ВРЕМЕ НА НАСТАВАТА ОД ДАЛЕЧИНА

Општи одредби Препораките се однесуваат на сите јавни основни и средни училишта и се во насока да се поддржи реализација на ефективна и ефикасна онлајн настава, да се обезбеди етичко однесување на наставниците и учениците за време на реализација на наставата од далечина. 2. Реализација на наставата

Повеќе

Распоред за Ноември за четврта година

попладне 13.30 часот                                  4 – 1                      класен       Наумческа   Анета               1 2 3 4 5 6 7 8 Понеделник Класен час Граѓанки Англиски Секретарско раб Секретарско раб Германски француски Германски француски   Вторник Англиски Македонски Секретарско раб Секретарско раб. Деловно раб. Деловно раб. Деловно раб.

Повеќе

Распоред за Ноември трета година

претпладне 07.30 часот                                                                                       3 – 1                      класен     Трајкоска   Наде   1 2 3 4 5 6 7 8 Понеделник Класен   час Деловно   изб Секретарско работење Економија Македонски Деловно работење Деловно раб. Бизнис Вторник Деловно комуницирање Деловно раб. Деловно раб. Бизнис Француски Англиски Англиски   Среда Македонски

Повеќе

Распоред за Ноември втора година

попладне почеток 13.30 2 – 1                      класен       Ристеска  П   Наталија   Пред час             1 2 3 4 5 6 7 8 Понеделни к   Класен     час Администр   право Спорт Спорт Историја Аминист канц  раб Бизнис Француски  Германски Вторник Германски Сметководство Сметководство Македонски Македонски Аминист канц  раб

Повеќе