9 Мај – Денот на Европа

Често се запрашуваме  дали вредат сите жртви кои ги правиме во името на некоја повисока цел, дали вредат сите пари и материјални блага за кои неуморно се бориме, дали помалку граници значат поголема среќа. Многу животни мудрости ни ја откриваат тајната на убавината на живеењето. Единство. Обединсетост,

Повеќе

Извештај за спроведување и реализирање на проекната задача

И во вакви вонредни услови, кога целиот свет се бори со светската пандемија на вирусот Корона , нашето училиште продолжува со својата работа. Моменталната ситуација не ги спречува вредните професори заедно со уште повредните ученици, користејќи ја технологијата и социјални медиуми, секој од својот дом,  да не

Повеќе

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Учениците треба да ја следат наставата задолжително на следната адреса на google drive. На линкот секој ученик ќе може да си го најде класот и во класот сите предмети што ги изучува. Во очекување со нови инструкции за он лине настава следете ги моменталните информации на линкот.

Повеќе