ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА Во време кога државата се соочува со епидемијата од корона вирусот и Владата на најдобар начин се справува со ситуацијата срамота е меѓу учениците да се шират дезинформации. Секоја одлука што е донесена од страна на Владата е достапна за сите на страната на Влада

Повеќе

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ !!!!

Почитувани ученици , Ако цел свет е во изолација тогаш можеме и ние да издржиме! Поради ситуацијата во која се наоѓаме и препораките кои ги добивме од Минстерството за образование и соодветните институции, а по предлог и идеја на дел од професорите и директорот на нашето училиште

Повеќе