Еразмус + посета во Нирегхаза Унгарија

Тим од ученици на нашето училиште учествува на втората средба во Нирегхаза Унгарија.На овие работилници учествуваат нашите партнери од Катанија-Италија, Истанбул-Турција, Калтиненаи-Литванија и домаќините Нирегхаза-Унгарија со по 5 ученици.Учениците изработуваат мобилни апликации за потребите на наставата.

Повеќе

New Post Here 5

Прва мобилност во Анкара, Р.Турција од проектот Critical Thinking, Communicational and Social Skills Development. Прв ден каде учениците го претставуваат училиштето, нашиот град и државата.

Повеќе