Понеделник, Јануари 20, 2020
Текст

Свечено доделување на дипломите на матурантите

На ден 09.08.2012 година, во четврток во 10.00 часот свечено ќе се доделат дипломите за положена државна матура и завршен испит на матурантите од СОЕПТУ Кузман Јосифоски Питу од Прилеп.

Свечениот чин ќе се одржи во Домот на културата Марко Цепенков. Се канат матурантите, учениците, вработените при училиштето како и родителите со своето присуство да го збогатат овој прекрасен настан.

ВАЖНО: „ СИТЕ МАТУРАНТИ ТРЕБА ДА ДОЈДАТ ВО ДОМОТ НА КУЛТУРАТА - МАРКО ЦЕПЕНКОВ ВО 9 ЧАСОТ”

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 47 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija