Недела, Јануари 19, 2020
Текст

ВИДЕО: Советување на родители

Во продолжение погледнете го видео материјалот за советување на родители за оние ученици кои имаат слаби оцени или неоправдани изостаноци.

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 64 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija