Недела, Јануари 19, 2020
Текст

ВИДЕО: Интервју со м-р Наталија Ацеска директор на Кузман Јосифоски Питу

Во продолжение можете да го погледните интервјуто со м-р Наталија Ацеска, Директор на СОЕПТУ Кузман Јосифоски Питу- Прилеп

ПРВ ДЕЛ ОД ИНТЕРВЈУТО

ВТОР ДЕЛ ОД ИНТЕРВЈУТО

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 38 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija