Понеделник, Февруари 17, 2020
Текст

ВИДЕО: Патрон празник на СОУ "Кузман Јосифоски Питу" - Прилеп

Во продолжение можете да го погледнете видео материјалот од прославата за патрониот празник на СОУ Кузман Јосифоски Питу - Прилеп, положувањето на свежо цвеќе пред бистата на Кузман Јосифоски како и свечена програма во народниот театар "Војдан Чернодрински".

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 67 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija