Среда, Септември 28, 2016
Текст

Резултати МАССУМ 2013 „Најдобро електронско кариерно портфолио“

4 thumbОрганизаторите на оваа манифестација им се заблагодарија на Менторите од нашето училиште за учеството и вложениот труд од страна на учениците во натпреварот за“Најдобро електронско портфолио”

и им честитата на сите наградени. 

„Оваа година имаше скоро 40 апликации, квалитетно изработени портфолија од многу проактивни, амбициозни и мотивирани ученици.

Изборот да се одредат најдобрите навистина не беше лесен.

Критериумите по кои ги оценивме се следниве:

1. Функционалност (max 20 поени)

2. Дизајн (max 30 поени)

3. Содржина (max 40 поени)

4. Оригиналност (max 10 поени)“

Наградените ученици и нивните ментори беа поканети да присуствуваат на свеченото доделување на наградите во рамки на МАССУМ 2013.

Освен сертификат за учество, кој се додели на сите учесници, добивме специјална пофалница за освоено четврто место ,за ученикот:

1. Доан Сулејманоски и ментор/ наставник: Весна Дворчанец.

ЕЛЕКТРОНСКО КАРИЕРНО ПОРТФОЛИО.

Натпревар за on-line кариерно портфолио

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 7 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija