Четврток, Декември 12, 2019
Текст

Распоред за консултативно – инструктивна настава за II година во СОЕПТУ „Кузман Јосифоски Питу“ Прилеп Април 2016

II-1 – ДЕЛОВЕН СЕКРЕТАР – КАБИНЕТ БР.12

II-2 – TЕХНИЧАР ЗА ТРГОВИЈА И МАРКЕТИНГ – КАБИНЕТ БР.13

II-3 – ЕКОНОМСКИ ТЕХНИЧАР – КАБИНЕТ – КАБИНЕТ БР.14

КОНСУЛТАЦИИТЕ ВО АПРИЛСКАТА СЕСИЈА ЌЕ ГИ РЕАЛИЗИРААТ:

 

1.Македонски јазик и литература – Цеца Видова Трајческа

2.Англиски јазик – Весна Миланоска

3.Информатика – Мимоза Мијоска

 

Консултациите започнуваат во 19,30 часот.

 

ЗА РАСПОРЕДОТ МОЖЕ ДА КЛИКНЕТЕ ТУКА.

 

 

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 83 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija