Вторник, Јануари 21, 2020
Текст

Одбележување на патрон празникот

patronПо повод одбележувањето на 73 години од загинувањето на Кузман Јосифоски-Питу и 59 години од постоењето на училиштето, Патрон празникот беше одбележан со низа активности:

спортски натпревари, литературно читање, музичко-драмски настан, посета на бистите на патронот во училишниот двор, Могилата на непобедените, бистата пред Участакот и Спомен куќата.

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 70 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija