Вторник, Јануари 21, 2020
Текст

Општински – женски турнир во одбојка Економско училиште „Кузман Јосифоски-Питу„ Прилеп

IMG 0001Вратите на спортската сала во Економското училиште „Кузман Јосифоски- Питу “ во петокот, 09 декември , беа отворени за Училишните спортски клубови на средните училишта од Прилеп.

На општинскиот женски турнир во одбојка, зедоа учество шест екипи од градот.

Прво пласирани се учениците од СОУ„Ѓорче Петров“ , второ пласирани од СОУ Гимназија „Мирче Ацев“.

Екипи кои во финалето се пласираа со резултат 2 : 1 (по сетови : 25-23, 22 -25, 15-11).

одбојка одбојка одбојка

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 45 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija