Вторник, Јануари 21, 2020
Текст

Ден на екологијата

Да се грижиме за околината значи ѓубрето да го фрламе на одредено место, помалку да се возат автомобили или пак да се заменат со велосипеди, да употребуваме еколошки неотровни средства за домаќинство и многу други правила кои се неопходни да се почитуваат , со цел да се допринесе за почиста околина и поздрава средина.

По тој повод на „Ден на екологијата“- 21.03.2017 во училиштето СОЕПТУ „Кузман Јосифоски –Питу“, расположени,со многу насмевки и позитивна енергија учениците и наставниците се вклучија во акцијата да го исчистат своето училиште и училишниот двор.

денот на екологијата денот на екологијата денот на екологијата денот на екологијата денот на екологијата  

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 71 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija