Среда, Октомври 16, 2019
Текст

Посета на Универзитетот „Св. Климент Охридски“- Битола ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ ПРИЛЕП

ekonom-fakultetУченици од завршните години од СОЕПТУ „Кузман Јосифоски-Питу“, заедно со наставниците: Светлана Милошеска, Гоце Бунески и Оливера Шајкароска на 06 април 2017 год.(четврток) го посетија Економски факултет во Прилеп, кој организираше „Отворен ден„.

 

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 91 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija