Сабота, Февруари 29, 2020
Текст

Ден на екологијата

 

По повод ‚‚Ден на екологијата 21.03.2019 или познат како првиот ден на пролетта во нашето училиште СОУ Кузман Јосифоски Питу учениците и наставниците се вклучија во акцијата да го исчистат улилиштето и училишниот двор.

 

56182465 2070558489724496 1903782273002504192 n

Да се грижиме за околината значи ѓубрето да го фрламе на одредено место, помалку да се возат автомобили или пак да се заменат со велосипеди, да употребуваме еколошки неотровни средства за домаќинствои многу други правила кои се неопходни да се почитуваат , со цел да се допринесе за почиста околина и поздрава средина.

56190042 839496976390991 4167740348828745728 n 1

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 49 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija