Четврток, Декември 12, 2019
Текст

ШТАНДОТ НА МАССУМ

СОЕПТУ Кузман Јосифоски Питу на овогодинешниот МАССУМ 2019 ннатпревар се претстави со свој штанд кој беше замислен како подвижна канцеларија. Учениците кои го уредија играа улоги на маркетинг агенти, осигурителни агенти, консултантско сметководствено биро, правна помош и слично.

Секако претставувањето не би било можно без нашите спонзори ‚‚Печатница АЦЕТОНИ‚‚, ‚‚Кафе ЕЛИТЕ‚‚, Кроација осигурување-Прилеп, Пекара Филип, Пекара Џулијано, кафе Дома, Кимико-Струга, Еко Млин, Жалфија-Прилеп Еколинија-Прилеп, Коалиција СЕГА-Прилеп.

Беше изработен каталог на спонзори со што достојнои ги претставивме спонзорите и нивните производи.

Им се заблагодаруваме на спонзорите и се надеваме дека и во иднина ќе продолжи соработката помеѓу Училиштето, Младинската организација Млади Економисти и сите заинтересирани фирми што ни помигнаа во претставувањето.

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 86 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija