Недела, Јануари 19, 2020
Текст
Галерија

Економскиот училиштен центар „Кузман Јосифоски- Питу“ го чествува патрониот празник

Средното училиште „Кузман Јосифоски – Питу“ од Прилеп и прилепската организација на Сојузот на борци, денеска ја одбележаа 74 годишнината од смртта на народниот херој, Кузман Јосифоски-Питу, еден од организаторите на антифашистичкото движење.

Повеќе...

Патрон Празник 2014год.

vodedna goreПо повед патрониот празник на нашето училиште се одржаа низа активности во театарот " Војдан Чернодрински"

Повеќе...

Патрон Празник 2013год.

По повед патрониот празник на нашето училиште се одржаа низа активности во театарот " Војдан Чернодрински"

Повеќе...

Патрон Празник-Галерија

По повед патрониот празник на нашето училиште се одржаа низа активности во театарот " Војдан Чернодрински"

Повеќе...

I а клас 2011/12

Галеријате е во изработка.... Галерија од Прва а клас при СОЕПТУ "Кузман Јосифоски Питу"-Прилеп

Повеќе...

I б клас 2011/12

Галеријате е во изработка.... Галерија од Прва Б клас при СОЕПТУ "Кузман Јосифоски Питу"-Прилеп

Повеќе...

Матуранти IV е 2008/09

Галеријата е во изработка..... Галеријата се однесува на Матуранти од Учебната 2008/09 година

Повеќе...

МАССУМ галерија

Галеријата се однесува за членовите на ЛМО кои што учествуваат на МАССУМ натпреварите.

Повеќе...

Страница 1 од 3

<< Почеток < Пред 1 2 3 Следно > Крај >>

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 50 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija