Вторник, Ноември 19, 2019
Текст
Галерија Доделување на дипломи Доделување на дипломи генерација 2018/19

Доделување на дипломи генерација 2018/19

МАТУРАНТИТЕ ОД СОУ КУЗМАН ЈОСИФОСКИ ПИТУ ГО ОДРЖАА ПОСЛЕДНИОТ ЧАС

СО ОБРАЌАЊЕ НА ПРВЕНЕЦОТ НА ГЕНЕРАЦИЈАТА  ХРИСТИНА НУНЕСКА И ДОДЕЛУВАЊЕТО НА ДИПЛОМИТЕ НА ЗАВРШЕНИТЕ МАТУРАНТИ УЧЕНИЦИТЕ СЕ РАЗДЕЛИЈА ОД СВОИТЕ КЛАСНИ РАКОВОДИТЕЛИ И ДИРЕКТОРОТ БИЛЈАНА МАРКОВСКА.

НА УЧЕНИЦИТЕ УЧИЛИШТЕТО ИМ ПОСАКУВА ДА БИДАТ ПОУСПЕШНИ И ДА СИ ГИ ИСПОЛНАТ СВОИТЕ КАРИЕРНИ ЖЕЛБИ.

123457810111215169

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 49 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija