Понеделник, Февруари 17, 2020
Текст

ФОТО: Саем на УК 2016

Во продолжение може да ја погледнете фотогалеријата од саемот на УК 2016.

Повеќе...

Национален саем на УК Охрид 2014

vovedna postohridЕкономското училиште „Климент Охридски“Охрид , организаираше саем на училишни компаниипод мотото: „Многу патишта до фирма, само еден пат до вистински бизнис“.

Повеќе...

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 66 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija