Недела, Јануари 19, 2020
Текст
Галерија Свечено доделување на дипломи на матурантите

ФОТО: Свечено доделување на дипломите на матурантите 2015

Во продолжение може да ја погледнете галеријата од свеченото доделување на димпломите од матурантите 2015 година.

Повеќе...

ФОТО: Свечено доделување на дипломите на матурантите

На 12.08.2012 година, свечено беа доделени дипломите за положена државна матура и завршен испит на матурантите од СОУ Кузман Јосифоски Питу - Прилеп.

Повеќе...

ФОТО: Доделување на дипломи

На 09.08.2012 година, свечено беа доделени дипломите за положена државна матура и завршен испит на матурантите од СОЕПТУ Кузман Јосифоски Питу - Прилеп.

Повеќе...

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 46 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija