Понеделник, Февруари 17, 2020
Текст

ФОТО: Доделување на дипломи

На 09.08.2012 година, свечено беа доделени дипломите за положена државна матура и завршен испит на матурантите од СОЕПТУ Кузман Јосифоски Питу - Прилеп.

Повеќе...

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 61 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija