Четврток, Септември 19, 2019
Текст

2015

ФОТО: Свечено доделување на дипломите на матурантите 2015

Во продолжение може да ја погледнете галеријата од свеченото доделување на димпломите од матурантите 2015 година.

Повеќе...

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 102 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija