Петок, Јануари 24, 2020
Текст
ИГРИ

Deal-or-No-DealDeal or No Deal. Само 1.000.000$ и тоа за едно и единствено прашање - Зделка или НЕ ?

Повеќе...

gold-miner-150x150Соберете повеќе злато во рудникот со злато и напредувајте ниво нагоре. Користете ја ↓ за играч 1 , и S за играч 2 за да соберете злато

Повеќе...

00Се појави ново ТВ-шоу слично на познатите квизови, но без тешки прашања. Се што треба е да ги земете парите, но раката да ја протнете под гилотината.

Повеќе...

territory-war-150x150Играјте против друг човек или против CPU. Отклучете дополнителни левели и мисии. Контроли: Маусот - за да изберете , Стрелките - да се движи , SPACE - да скокни.

Повеќе...

dkickerКористете го маусот , шутирајте и постигнете гол и донесете му победа на вашиот тим.

Повеќе...

gold-miner-150x150Соберете повеќе злато во рудникот со злато и напредувајте ниво нагоре.

Повеќе...

Страница 1 од 3

<< Почеток < Пред 1 2 3 Следно > Крај >>