Понеделник, Февруари 17, 2020
Текст

image1234441

Средното општинско eкономско училиште „Кузман Јосифовски - Питу“ од Прилеп постои уште од 1957 година. Денес во ова училиште се одвива настава чија цел е професионално определување на ученикот за да може правилно да  ги развие сопствените работни способности и правилно да ја изгради својата личност.

ooo-logo

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 53 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija