Понеделник, Јануари 27, 2020
Текст
кадар Наставен Кадар наставен кадар

Во нашето училиште работат добро обучени високо квалитетни и факултетски образовани кадри, а имаме и магистри по одредени науки(од општествени и технички науки).

Филтрирај професори по предмет

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 63 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija