Вторник, Јануари 21, 2020
Текст
кадар Наставен Кадар ФОТО: Донација од превозниците

ФОТО: Донација од превозниците

Во знак на благодарност и долгогодишната соработка со превозниците на нашите ученици, истите - превозниците на нашето училиште му донираа - LCD телевизор GRUNDIG

Донација на LCD телевизор Донација на LCD телевизор

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 70 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija