Петок, Јануари 24, 2020
Текст
Контакт

Контакт

СОЕПТУ"Кузман Јосифоски-Питу"-Прилеп  се наоѓа во непосредна близина на Могилата на непобедените на ул.Цар Самоил бр.1 А, па доколку сакате да дознаете нешто повеќе за нас и нашиот начин на работа - повелете, посетете го нашето училиште.

Тел : 048 521 133

е-пошта : Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видитеЗабава

Изберете јазик

Присутни

Има 59 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija