Сабота, Февруари 29, 2020
Текст
Контакт Прашања

Прашања

  Зошто птица кога ќе застане на жица не ја фаќа струја?
 - Прашањето нема да биде одговорено, бидејќи не е нешто конкретно односно битно и на тоа прашање можат да постојат илјадници одговори. Воедно и е-маил адресата е неправилна или деактивирана. Напомена ПИШУВАЈТЕ ТОЧНИ ПОДАТОЦИ(е-маил, име и сл.)
 
 
Прашање од Борче( Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите )  Дата: 12.02.2012  Време: 20:58  Предмет на порака: fizika  Oдговорил: Kristijan

 

  Кога ќе бидат објавени резултатите од државната матура по Македонски јазик и испитот по Англиски јазик?
  - Во врска со прашањето кога ќе бидат објавени резултатите од државната матура по Македонски јазик , истите ќе бидат објавени и на нашата веб страна и во просториите на училиштето , веднаш штом ќе стигнат од ДИК.
 
 
Прашање од Даниела( Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите )  Дата: 08.06.2013  Време: 14:41  Предмет на порака: Државна матура  Oдговорил: Kristijan

 

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 40 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija