Четврток, Декември 12, 2019
Текст
ЛМО ЛМО Работилници за доведување во уредна состојба просторијата на ЛМО

Работилници за доведување во уредна состојба просторијата на ЛМО

Во организација на нашата Локална Младинска Организација во периодот од 24.10. -07.11.2015 се одржаа вкупно три работилници за доведување во уредна состојба просторијата на нашето Здружение.

Целта на работилниците е да се исчисти и обои односно да се доведи во уредна состојба просторијата на Локалната Младинска Организација во која што ќе се одржуваат состаноците, работилниците, соработките во претстојната учебна година. Како просторија во која го поминуваме слободното време пред и после часовите придобивките од овие работилници се големи.

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 63 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija