Четврток, Декември 12, 2019
Текст
ЛМО ЛМО Прва седница на собранието на Локалната Младинска Организација „Здружение на млади економисти“ при СОЕПТУ „Кузман Јосифоски - Питу“ Прилеп

Прва седница на собранието на Локалната Младинска Организација „Здружение на млади економисти“ при СОЕПТУ „Кузман Јосифоски - Питу“ Прилеп

На 17.11.2015год се одржа првата седница на собранието(Собранието го сочинуваат сите членови на Здружението)на Локалната Младинска Организација при СОЕПТУ „Кузман Јосифоски-Питу“.

На оваа седница се дискутираше за повеќе работи. Најпрво за членството и правата и обврските на сите членови на ЛМО. Потоа беше отворена дискусија за организирање на Новогодишниот панаѓур кој нашето Здружение традиционално го организира секоја година. Во текот на дискусијата се поставуваа прашањата каде ќе биде одржан, кога, што ќе се изработува итн. Како последна цел на оваа седница беше препуштена на присутните членови на оваа организација односно имаа можност да дадат свои идеи, предлози и размена на мислења во врска со Локалната Младинска Организација.

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 64 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija