Сабота, Февруари 29, 2020
Текст
секции Англиска

ВИДЕО: Патрон празник на СОУ "Кузман Јосифоски Питу" - Прилеп

Во продолжение можете да го погледнете видео материјалот од прославата за патрониот празник на СОУ Кузман Јосифоски Питу - Прилеп, положувањето на свежо цвеќе пред бистата на Кузман Јосифоски како и свечена програма во народниот театар "Војдан Чернодрински".

Забава

Изберете јазик

Драмска секција

Во нашето училиште  веќе подолго време постои и работи Драмската Секција. Секоја...

Рецитаторска Секција

Во нашето училиште години по ред постои и работи Рецитаторската секција со учениците...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Присутни

Има 51 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija