Понеделник, Февруари 17, 2020
Текст
секции Бизнис и Претприемништво

Бизнис и Претприемништво

Во рамките на нашето училиште од оваа учебна година(2010/2011) постои и работи секцијата по Економија-БИЗНИС И ПРЕТПРИЕМНИШТВО. Во рамките на истата секција по економија БИЗНИС И ПРЕТПРИЕМНИШТВО се обработуваат различни теми(Како да се задржат најдобро вработените,Бизнис успех во десет чекори,како да се мотивираат и наградат вработените.)

Секцијата ја водат:

Лепа Шаревиќ

Билјана Станковска

Даниела Мицеска

 

 

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 55 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija