Понеделник, Февруари 17, 2020
Текст
секции Драмска

Драмска секција

Во нашето училиште  веќе подолго време постои и работи Драмската Секција. Секоја година се организира аудиција за избор на нови членови.  Секцијата зема активно учество на Академијата по повод Патрониот празник. Многу од учесниците во годините наназад станаа членови на аматерските театарски групи во градот. Ментор на оваа секција е професор Лидија Паноска.

Драмска секција Драмска секција Драмска секција Драмска секција Драмска секција Драмска секција Драмска секција Драмска секција Видео - Драмска Секција

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 70 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija