Петок, Јануари 24, 2020
Текст
секции Натпревари Локални натпревари Локални натпревари 2010/11

Локални Натпревари 2010/11

14.02.2010 год. СОЕПТУ "Кузман Јосифоски Питу"- Благодарница за учество на Меѓународниот карневал Прочка 2010.

30-31 Октомври 2010 г. Мики Донески трето место најдобра фотографија на МАССУМ.

Доан Сулејманоски прво место за најдобра маска на прочка 2011г.

Ѓоргоски Живе III место за најдобра маска прочка 2011г.

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 53 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija