Понеделник, Февруари 17, 2020
Текст
секции Натпревари МАССУМ натпревари

МАССУМ натпревари


На натпреварите за средни стручни училишта МАССУМ одржани во Кичево повторно нашите ученици се закитија со многу награди.
Оваа година учество зедоа најмногу досега 48 училишта а домакин беше училиштето Мирко Милески од Кичево.
Прво место освоивме во следните категориии
Интервју за работа на Англиски Јазик- Елена Талеска 

елена т СЛ
ментор - Христина Бозоска Николоска Цветанка Димоска
Интервју за работа на Македонски јазик- Христина Нунеска 

кике М
ментори Весна Дворчанец Јаминка Димоска и Цветанка Димоска
Маркетинг план- Христина Нунеска, Ана Марија Димоска, Валентин Димитриески и Стефани Атанасоска 
Ментори Илчо Јорданоски и Менче Китаноска

марк план СВЕЦ
Втори места
Кариерно портфолио - Маја Паноска
Ментори Весна Дворчанец Јаминка Димоска и Цветанка Димоска

маја паноска М
Најдобар штанд-екипа на ученици Мартин Атанасоски, Евгенија Јорданоска, Атанасоска Стефани, Давор Велески, Маркоски Михаил, Талеска Ангела, Коцеска Симона, Цветаноска Фросина и Наумоски Александар потпретседател на нашата МАССУМ организација.

штанд М
Ментори Жарко Смоквоски, Анета Наумческа и Јаминка Димоска
Честитки до учесниците а посебно до наградените им посакуваме успех во наредните натпревари.

СИТЕ УЦ

МАРКЕТИНГ ПЛАН

Екипата од нашето училиште повторно најуспешна во категоријата ‚‚Маркетинг план‚‚ на образовното рандеву МАССУМ 2019 каде учествуваа сите средни стручни училишта од Македонија.
Наградата за прво место ја освојуваме седми пат по ред што е апсолутен рекорд во сите категории.МЕДАЛ


Честитки за тимот на ученици составен од;
Ана Марија Димоска IV-6 клас трет медал (2017,2018,2019)
Стефани Атанасоска III-4 клас (прв медал 2019)
Валентин Димитриоски II-6 клас (втор медал 2018,2019)
Христина Нунеска IV-4 клас (2017,2018,2019 трет медал)
Христина Нунеска оваа година освои прво место и во Интервју за работа на Македонски јазик што беше незин седми медал во сите учества на МАССУМ.
Валентин Димитриоски имаше викенд од соништата каде во сабота доби награда за прво место во маркетинг план, а во недела прво место на државно првенство во Џудо.
Во сите овие години ментори за маркетинг план се професорите Менче Китаноска и Илчо Јорданоски.

М Пмарк план СВЕЦУЦ

МАССУМ натпревари 2012

Локалната Младинска Организација во соработка со професорите од нашето училиште долго и со нетрпение се спремаше за Образовното Рандеву МАССУМ 2012. Делегација од 40 - тина ученици и тројца професори на 20 Април 2012 отпатуваа за Струмица и го закитија училиштето со следниве награди:

Повеќе...

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 67 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija