Петок, Јануари 24, 2020
Текст

МАРКЕТИНГ ПЛАН

Екипата од нашето училиште повторно најуспешна во категоријата ‚‚Маркетинг план‚‚ на образовното рандеву МАССУМ 2019 каде учествуваа сите средни стручни училишта од Македонија.
Наградата за прво место ја освојуваме седми пат по ред што е апсолутен рекорд во сите категории.МЕДАЛ


Честитки за тимот на ученици составен од;
Ана Марија Димоска IV-6 клас трет медал (2017,2018,2019)
Стефани Атанасоска III-4 клас (прв медал 2019)
Валентин Димитриоски II-6 клас (втор медал 2018,2019)
Христина Нунеска IV-4 клас (2017,2018,2019 трет медал)
Христина Нунеска оваа година освои прво место и во Интервју за работа на Македонски јазик што беше незин седми медал во сите учества на МАССУМ.
Валентин Димитриоски имаше викенд од соништата каде во сабота доби награда за прво место во маркетинг план, а во недела прво место на државно првенство во Џудо.
Во сите овие години ментори за маркетинг план се професорите Менче Китаноска и Илчо Јорданоски.

М Пмарк план СВЕЦУЦ

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 71 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija