Петок, Јануари 24, 2020
Текст

МАССУМ натпревари


На натпреварите за средни стручни училишта МАССУМ одржани во Кичево повторно нашите ученици се закитија со многу награди.
Оваа година учество зедоа најмногу досега 48 училишта а домакин беше училиштето Мирко Милески од Кичево.
Прво место освоивме во следните категориии
Интервју за работа на Англиски Јазик- Елена Талеска 

елена т СЛ
ментор - Христина Бозоска Николоска Цветанка Димоска
Интервју за работа на Македонски јазик- Христина Нунеска 

кике М
ментори Весна Дворчанец Јаминка Димоска и Цветанка Димоска
Маркетинг план- Христина Нунеска, Ана Марија Димоска, Валентин Димитриески и Стефани Атанасоска 
Ментори Илчо Јорданоски и Менче Китаноска

марк план СВЕЦ
Втори места
Кариерно портфолио - Маја Паноска
Ментори Весна Дворчанец Јаминка Димоска и Цветанка Димоска

маја паноска М
Најдобар штанд-екипа на ученици Мартин Атанасоски, Евгенија Јорданоска, Атанасоска Стефани, Давор Велески, Маркоски Михаил, Талеска Ангела, Коцеска Симона, Цветаноска Фросина и Наумоски Александар потпретседател на нашата МАССУМ организација.

штанд М
Ментори Жарко Смоквоски, Анета Наумческа и Јаминка Димоска
Честитки до учесниците а посебно до наградените им посакуваме успех во наредните натпревари.

СИТЕ УЦ

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 56 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija