Недела, Јануари 19, 2020
Текст

МАССУМ натпревари 2012

Локалната Младинска Организација во соработка со професорите од нашето училиште долго и со нетрпение се спремаше за Образовното Рандеву МАССУМ 2012. Делегација од 40 - тина ученици и тројца професори на 20 Април 2012 отпатуваа за Струмица и го закитија училиштето со следниве награди:

Прво место - НАЈДОБАР ШТАНД

Прво место - НАЈДОБАР ФИЛМ (по втор пат)

Прво место -  Најдобра драмска претстава

Прво место - Најдобро интервју за работа (Ивана Ивческа III ѓ)

Амбициозно и со желба за натпреварување нашето училиште се натпреваруваше во сите категории на годинашното рандеву и тоа: Најдобар јавен говор, Најдобро интервју за работа, Најдобар маркетинг план, Најдобар бенд, Најдбар соло изведувач, Најдобар постер, Најдобра реклама, Најдобра фотографија, Најдобар филм, Најдобра веб страна, Најдобар филм, Најдобар штанд, Најдобра драмска претстава и Најдобра модна ревија.

МАССУМ Образовното Рандеву претставува предизвик и ги поттикнува учениците да работат и да се нагажираат на различни области во текот на целата година.

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 42 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija