Петок, Јануари 24, 2020
Текст
секции Натпревари Општообразовни натпревари Државен натпревар по социологија

Државен натпревар по социологија

СОУ Кузман Јосифоски Питу зеде учество на 19 државен натпревар по социологија и граѓанско образование.
Теодора Цветаноска од IV 3 освои 3 место, додека Коруноска Елена за своето учество на натпреварот доби пофалница.
Државниот натпревар по социологија и граѓанско образование за средните стручни училишта се одржа во Скопје!
Честитки за учениците за постигнатиот успех, а воедно и честитки за нивниот ментор проф. по социологија Емануела Николоска.

 

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 62 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija