Петок, Јануари 24, 2020
Текст
секции Натпревари Општообразовни натпревари Општообразовни натпревари 2009

Општообразовни Натпревари 2009

19.10.2008год.- Петреска Ивана I год. Диплома за освоено трето место(III) на конкурсот  за најдобри лични творби.

11.04.2009 год. - Матевска Ане I год.и Талеска Наташа I год. - Потврда за учество на регионален натпревар по германски јазик "41 Олимпијада"

25.04.2009 год. - СОЕПТУ "Кузман Јосифоски Питу" за освоено III(трето)место на општински натпревар по Прва помош.

29.04.2009 год. - Билјана Стојоска II год.- Диплома за освоено III(трето)место на општинскиот натпревар за јавно говорење.

08-09.05.2009 год. - Илиоска Марина III год. Диплома за освоено  прво место и Шарчевиќ Златко III год.-Диплома за освоено второ место на Државниот натпревар по Географија.

Велес 2009 год.- Петреска Ивана II год.- Признание за учество на 45-та Државна смотра за млади истражувачи од Р.М во областа Информатика-образовен софтвер.

2009 год.- Петреска Ивана I год. објави збирка "Лисја од габер" од која 10примероци се наоѓаат во училишната библиотека.

20.10.2009 год. - Тренески Мартин и Секулоска ФросинаIV год. Сертификат за учество на обука од УСАИД.

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 52 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija